Kapj az öledbe
Kapj az öledbe szerelem,
ringass el, mint az alkohol,
régen nem voltál már velem,
ennyivel most is tartozol.
Kezedben hervadt hóvirág,
azt kérem, hadd adjam tovább,
kizöldült egy törött faág,
örömöt okoz legalább,
boldogság vagy volt vagy lehet,
nem maradandó semmiképp,
elillan, mint a képzelet,
pedig csak egyik szárnya ép,
azzal suhogtat, ha repül,
pihenni néha ide száll,
megismer még, vállamra ül,
azt hiszi, otthonra talál,
azután rájön, tévedett,
hamarosan tovább halad,
sajnálkozással rám nevet,
mert ő egy kissé még szabad.
2014. április 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-08 16:08:22
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-08 16:08:22