Fuckból faszkalitka
Nem tudom mi lenne, ha egyik nap úgy ébrednék,
Hogy nem érdekelnek a nők.
Akkor nem rajzolódna ki senki arca a vécépapíron,
Akkor is egyedül reggeliznék,
Akkor se figyelnék oda előadásokon,
Ha a tanár néni se foglalkoztat,
Akkor nem ragadna a bugyim – idegen pinákhoz,
Akkor is szakítanék – a hagyományokkal,
Akkor nem írnék többet se szép, se csúnya verseket.
Ha egyik nap úgy ébrednék, hogy nem érdekelnek a nők,
Megbaszhatnám az ihletemet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-06 22:08:56
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-06 22:10:34