A legnagyobb merészség
Kinéz valakit, s látni véli
akire olyan kíváncsi volt,
szerencséjét az éggel méri,
nem sétált soha, csak kóborolt,
lehet, a kóborlás tovább tart,
mint nagy céllal előre menni,
vagy körbe járni úgy az udvart,
hogy soha nem szabad pihenni,
akad néhány feleslegesség,
amit sokat kell gyakorolni,
mégis a legnagyobb merészség,
nagy hátszéllel talicskát tolni.
2014-01-15
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-15 08:45:35
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-15 08:45:35