Inkognitó
Anonim szeretnék lenni, az álnév nem véd meg,
előbb-utóbb hozzám nő, összemosódik az igazival,
ugyanúgy engem jelent,és nem menekülhetek,
az erkölcsrendőrségnek könnyű beköpni, mert evidencia
a Gulisio is, mint a Viszkis, csak kevésbé elismert.
De legalább talán megúszom, hogy gyerekjátékot gyártsanak az arcommal,
és odaültessenek egy kupac hülye pöcs Superman-, Terminátor-
és Orbán Viktor baba mellé a polcra.
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy teli tál szart
takartam le csipkés fehér abrosszal, amit a HÖK-titkár kikapott
kezemből és felszolgálta a tanáriban. Legalább van egy konkrétum
kirúgatásom indoklására - gondoltam - azon kívül, hogy állítólag
szexuálisan zaklatom bigott nevelőimet.
Lophatnék személyiket szeretőim zsebéből, így mindig más lennék,
az illetők tetteiért is én ülnék, elsőként pedofíliáért
és rám bízott személy sérelmére foglalkozáskörömön belül elkövetett
visszaélésért.
Vény nélkül lenne jó, hogy orvosi diagnózis
nélkül kiválthassanak, bekaphassanak, majd kiköpjenek,
mint a cethal Jónást, vagy Kronosz Poszeidónt,
aki megülte, és talán szigonyával böködte is a gyomrát.
Vigyorgó noname fejem még csak besorolna valahogy
a vértanúk szobrai közé, de hogy neveznének el rólam utcát,
amit számottevő nemzeti emberiségellenes tevékenységemért
és kielégítő kúrtúrális szolgálataimért külön-külön is megérdemlek?
Én, aki csak magamat nem tudom fedezni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-08 23:43:24
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-08 23:43:24