banánköztársaság
a belvárosban sorra nyílnak
a kétségbeesés zálogboltjai
használtruhakereskedések és
csakegyeuroshopok
repedései közé ékelődve
itt pedig
az együttküszködés nyilatkozat
oszlopának árnyékában
tőlem jobbra
a majmócák ketrece
ez nem látja
ez nem kapitalizmus
csak egy aszalódó narancssárga magánbanángyűjtemény
az nem hallja
ez nem demokrácia
hanem globálisan felmelegített posztmodern feudalista dráma
az pedig nem beszél
hallgat
ez nem korrupció
csak egy asztalon felejtett vastag boríték
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-26 10:09:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-27 12:55:15