Fordított világ
Hófehér éjszaka, fekete nappal,
Világos szürkület, sötét hajnal.
Lángol a Hold, a Nap jéghideg,
Virágzik a Halál, az Élet vért liheg.
Folyik a tűz, és a víz lobog,
Gondolkodik a szív, és az agy dobog.
Semmi sem az, mint aminek látszik,
Mindenki hazudik, és szerepet játszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.