Dokxponzor
Szia Ádám, én vagyok az, te, 25 év múlva.
Az életemet szét idáig egy
kulcscsonttörés kúrta. Veszek egy kis
kólát, hogy amerikás legyen a
hangulatom, de a ..colától csak a hangunk
nagyobb.
A ……nál csak kávét vehetsz, mit
szórakoznak a márkanévvel ezek. Új
brandet nem akartak alkotni, ugyanolyan
élénkítő egy mosatlan zokni.
Felveszek egy kis hitelt, korrekt
kamattal, ezt el is hiszem. Akinek a
munkahelye a …..dent, azt éri egy kis
accident.
Az asztalt szétcsapod, mert nem vetted be
a ….. -6-ot, egymás mellett állunk te,
én, összehoz minket a ….. tehén.
Szép fogaik a modell-nőknek tudom,
hogy az …denttől lett. Nekem rögtön
feláll a ……, ha megjelennek a képernyőn a
dei……reklám-csajok.
Úgy tapad a pálma …, mint akinek álma
… Sem a hitem, sem a bűnöm, sem az
emlékezetem nem kollektív. Nem hiszek a
kollektívában, csak abban, hogy hat a
….mix.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-02 20:48:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-05 12:08:18