Legyen továbbra is szakszerű
Mert a szakszerűség nagyszerű
Kifogyhatatlan ötletekben
Igényessége legyen töretlen
Továbbra is a Földön álljon
Szakmai jó hírére vigyázzon
Csak akkor szálljon az egekbe
Mikor az este megkereste
Továbbra is – ez itt a kulcsszó
Egyúttal mindenkinek búcsúszó