Rítus
Te ne mondd hogy bűnös
Én láttam
Saját szarában fetrengeni
Ne mondd hogy bűnös vagyok amiért végignéztem
És adtam neki egy poharat hogy abba pisáljon
És egy pofont kockáztatva nem hagytam hogy megigya
Te ne mondd hogy bűnös vagyok
Amiért versekkel rombolom le a költészetet
Én láttam
Amint szép szavakkal vettek rá aljasságra szerencsétlen nőket
Akik szuperlatívuszokban köszönték meg az Úrnak
Hogy térdelhetnek
Láttam a Kedvest üres tésztát falni
Láttam Őt egy islerért szobára menni
Láttam Őt levált tűsarokkal egyedül botladozni
Láttam Őt kékrevert szemmel
Láttam Őt hetek óta nem fésült hajjal
Láttam csuromvér aranyerét
Mikor lázálma volt engem bántott
Mikor elkergette akivel megcsalt én vigasztaltam
Mikor bevett két levél altatót én hánytattam meg
Mikor letagadta az unokáit elhittem neki
Mikor hozzámvágta a kínai vázát összesöpörtem
Mikor lopott a boltban kifizettem
És mertem szólni hogy nem jó a sminkje
És néha csak illemből tiszteltem az akaratát
És végig a magam érzései érdekeltek nem az övé
És szexuális izgatásként megtette a fényképe is
És barátaim állandóan intim ügyeinken csámcsogtak
És a karácsonyt külön töltöttük mert nem volt fűtése
Hiányzik reggeli önszánakozása
Hiányzik hogy nem fogad el fiúnak
Hiányzik hogy gyerekként kezel
Hiányzik szépítő hazugsága a férjéről akit megölt
Hiányzik a titkolózás előtte az osztályzataimról
Hiányzik a strand klóros hideg vize amibe belelökött
Nem tudom miért de két évig voltam vele
Nem tudom miért hagytam magyarázat nélkül el
Nem tudom miért ütöm be a Google-be annyiszor a nevét
Nem tudom miért az ő kedvencét rendelem az étteremben
Nem tudom miért kell hánynom tőle
Nem tudom miért még mindig csak őt bírom gyalázni
Ne mondd hogy bűnös én láttam
Ne mondd hogy bűnös vagyok
Ne mondd hogy bűnös én láttam
Ne mondd hogy bűnös vagyok
Ne mondd hogy bűnös én láttam
Ne mondd hogy bűnös vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-15 22:49:10
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-27 07:47:58