Katze Rina
B.K. "Macskaistennő"-nek
Kényes méltósággal, puhán lépkedő
viharszeszélyű, vadóc cicuslány:
vajon téged "finom ételnek" talál?
Vagy úgy érzi, nem vagy megfelelő?
Bár talán a legnagyobb ellenfele:
kényesen álmodozóvá váló,
önmagát is néha ostorozó
saját elégedetlenkedő lelke!
A macskamancsok is sokszor magukba
marnak, a vitapartnerek helyett...
Ez a "csúcsragadozó" magánya?
Vagy a dühös cicalány védelmet
keres -- akár oltalmazó kutyuska
képében -- belső démonai ellen?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Pannon Tükör, 2013/2.
Feltöltés ideje: 2013-10-31 11:52:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-31 11:52:29