Bukott tanítónéni?
V. Ritának 18 év után
Talán mégsem boldogít az elhagyott
"Szent Asszony" imágója, hiába
húzod rá újabb s újabb szitukra
(két férj, plusz-mínusz szeretők itt-ott)
(sivár házasság mellé néhány dugás
érzelmes alter-fiúkkal titokban)
Őriznéd is az erkölcsöt hangosan,
de sok a pletykás barátnő, csendestárs!
Pedig oly tapasztaltnak tűntél anno
"biológiai testedzés" szakon
(ma már az "erkölcstan" a komilfó?)
Félek: rajtavesztesz az "erkölcstanon"!...
Leszel saját csapdáján elbukó,
szentté keseredett zombiasszony...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-31 11:29:51
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-31 11:29:51