A szépség hiba
ha egy látványos aszimmetria
kézenfekvő megszűnése csúfít,
ha a korábbi generációban
közönséges jellem az újban meg
tévesztően szép egy idősebbnek,
ha minden gyönyörű nőnek
férfias vonásai vannak,
ha valakit szépnek képzelsz
csupán azért, amit tesz,
ha néha nem érted és néha
túl sok, és néha nem veled
párban teljesedik ki,
és nem mered elképzelni,
hogy másvalakivel,
ha kínoz, ha lelki sebeket okoz,
hogy nem lehet mindenki
mindenkivel, hagyományos
értelemben, ha nem olvasod le
másról, mire képes, ha nem
ismered őt, ha egyforma,
de mégis különböző, ha csak
egy testrész tesz azzá,
ha ismeretlen és nem hat rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-28 05:38:24
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-28 05:38:24