Világ
Nálam is több bátorság van egy ötéves
kislányban, én lettül fogok beszélni egy
litvánnal. Azt mondom rájuk, hogy
oroszok, és ha rossz néven veszik,
akkor zokogok.
Minden tibeti kínai, nem tudom, miért
kell a seggüket kinyalni, Kelet-
Turkesztánban is mindent körülölel a
kétség, az ott élőket is kerülgeti az
agyvérzés.
Az észak-koreaiak nézik az Oldboyt, az
még hol van az atomhoz, de ha Odesu
kezében ott van a kalapács, nem
sokat ér a mesterséges határ.
Lúzerrel nem kell törődni, Stockholmhoz
egyre jobban kötődik. Svédország a
vesztesek hazája, kizárt, hogy ott bárkit
is megtalálnak.
Nem kelet felé fordulok,
délnyugatnak. Az ott élő nép
hozzánk képest féltudatlan. Azt
kívánom, én is olyan olyan ”buta”
legyek, mint legismertebb
képviselőik, a tuaregek.
Belize nem terrorállam, jól
gondolják Belmopanban. Nem kell
hozzá teleport. Ez East, a
valódi West Coast.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-28 05:36:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-18 23:09:01