Indián-halál
Itt van hát, amire annyit edzettem
Fekszik a mellemen rám nehezedten
Szorítja torkomat a sok próba után
ez a Darab
lenyom
kihűlök
ahogyan
alulról
fölfelé
halad
Most bugyborékol az utolsó lélegzetem
Varangyosbéka létem
Túlsóparti csókját dédelgetem
A pillanat
itt marad
Nő ez a nyomás és életem égve
fejem csövén keresztül áramlik-szalad
a fátyolon szakadt Lékbe
Átcsordul az összes nevetésem sírásom
ordításom, minden folyó nedvem
Zúdul izzadtságom kihágásom És
boldog-boldogtalan kedvem
Szó bensz... szemem fénye utolsót lebben
Ez Az
Irdatlan sötétség
szétterül bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-23 19:45:19
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-23 19:45:19