transz
a szabadnapos boxvilágbajnok
esténként háziasszonynak öltözik
csípős csibefalatok helyett cetebét csipeget
a kockázatok és mellékhatások
tekintetbe nem vételével
egyszerre dísznövény újságtartó ruhaszárító
és közben vigyorog mint egy halloweentök
bogarat dinsztel lábgombáit nyalogatja
a felszívott madáreleségtől teker az orra
ez a kulináris hőerőmű
egy zongoraművész kézgyorsaságával veri
- a tejszínhabot és nem az ondót -
miközben a tévében nigella szopja ujjait
mentőhelikoptert baj van az emeleten
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-23 10:32:50
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-23 10:32:50