lelkedet mások felé húzó izmaid elfáradnak,
mint villódzó fényben a pupillatágító izmaid.
pillanatonként egy pillanatig első pillantásra.
összeillő emberek lelkük nagysága alapján
illenek össze. ez a lélekgravitáció. ezen bolygó
lelkeknek középen kell lennie a súlypontjuknak.
vele tartozol neki, ha egy lopott pillantást
vetettél rá.