sexshot
Komor Zoltánnak ajánlva
a nagyimhoz mindig fordulhatok
ha szükségem van rá
egy szexboltban vettem kilencezer kilencszázért
nem élethű de legalább betölthető az űr
levegővel
esténként előveszem a szekrényből
megvacsorázunk bár a szája nem evésre lett kitalálva
és vigyázni kell a gyertyafénnyel nehogy kidurrantsa
összemaszatolom spagettivel fürdővizünk piros
a művér ideje asszem sose jár le
az igazi nem érdekel senkit
az élet nem divat csak a baj van vele
drága és körülményes fenntartani
túl felelős túlontúl nyálas
mikor kezdi megérni a költségeit akkorra elromlik
és nem lehet másikra cserélni
a felfújható nagyiban nem csalódok mindig egyforma
mégse unalmas ez a darab gumi kész filozófia
eszembe juttatja spielberg mesterséges értelmét
hogy mitől ember az ember meddig tárgy a tárgy
mi van ha a szexbábu élvezni fájni kezd
mi pedig az elhaló érzelmeink elől az ő hideg karjában keresünk
menedéket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-21 10:39:48
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-21 10:39:48