Nem történt semmi
Nem történt semmi,
Csak megint te.
Jöttél ugyanott, ugyanúgy.
Szívem eléd kiszaladt!
A város úgy összement!
Talán az eső nagymosása miatt.
Nem tudom, igazán nem.
Csak azt, hogy a
házfalakról csorgott a nevetés,
amit arcunk körhintái
pattintottak mindenüvé szanaszét.
Álmodom. Vagy már nem is, amikor
számon, szemhéjamon hirtelen nagy pille terem!
Egy elsikló zsinór az égbe húz!
De kinyílt tenyeremen
még ott repdes
az az összevissza-műanyag-gyötrelem.
Elengedett lufiszívem ne hagyd cserben.
Ismerem én jól, mi az a vásári bazár.
A sötétség, az eső szimbolikája.
Elszakadt lufizsinórok. Lélekre szűk ruhák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-16 21:58:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-16 21:58:05