Gá
Libapásztorként terelgetem a szavakat
bottal ütöm egyik-másik nyomát
néha ledugom a torkukon a kezemet
csak úgy, barátilag
de nem lesznek kövérebbek tőle
a májuk sem hízik tovább
pástétomot sem árulok többé a piacon, hogy
gyertek, vegyetek belőlem, itt vagyok
libapásztor vagyok, koszos paraszt
az írók, költők között
egyszer volt egy jó versem
most újra állatokkal dolgozom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-15 18:23:24
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-15 18:23:24