Nyomjunk le egy szkandert
Te szólíts meg Isten !
Ne gyártott automatáid küld rám,
az írott bűntől reszkető
senki fattyait,
hagyd pihenni a testükből
kiöregedett vulvákat
és hagyd a misebortól berúgott
töküket markolászó papjaid
horkolni a sekrestye homályában.
Híved vagyok,
de játszunk már egyszer cinkelt
lapok nélkül és az asztal felett,
gyónj most ez egyszer Te !
Mert bűnöd van elég,
ez a sok szemét mit összehordtál
itt rohad ránk, velünk,
tőled-hozzád menekülünk.
Te szólíts meg Isten !
Nyomjunk le egy szkandert septibe',
vagy adj lapot tizenkilencre,
nem érdekel ha bukok,
legfeljebb pokolra jutok.
Néha onnan majd felhívlak,
hogy ne aludj örökké.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-01 13:23:04
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-01 13:36:11