Képek az arc túloldaláról
1.
az ezüstfa este meg se rezzen
szélcsendben szinte láthatatlan
de ha vihar jön: lombja fénye
felzúdul minden árnyalatban
2.
a táj sima, tág tükör
egy égnyi mélység lejt alatta
üvegtemplom tündéri csendben
hóvirágok kék jégbe fagyva
3.
a déli napba néz a síkság
sebesre karmolt, durva arca
Isten szemében ő a legszebb
minden könnye tisztábbra marja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-27 18:17:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-27 18:17:06