A vén sejkbácsi
P. Szandinak
Meglát téged és rögtön fecsegni kezd
-- mintha "üdvözlő beszédet" tartana,
avagy tirádával hódolna neked!...
("aktion" helyett marad a duma)
Te vagy: a kacér-huncut csibekislány,
ki "elérhetetlenül" kelleti
magát ("becsszóra, tényleg: még senki
nem volt "úgy" velem, nem is tervezem!")
A sejkbácsi azonban kíváncsi:
önnönmagát még ifjúnak reméli,
s szeretne "testközelből" megismerni...
-- Légy hát az ő "kacér Zulejkája"!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-27 10:23:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-27 10:23:36