Címszavak
Kikoptam belőled? A fene se érti.
Faramuci az egész. Rozsda ette,
nyersanyagnak jó, Prücsök is
érti Csendet, tán kufircolnál,
ehelyett melléélsz, van láblógázás,
túl tág ég mint legnagyobb keret,
mást is tudok, csak az a fránya, fránya
többesszám. Szavak. Az vagyok-e
akit szeretsz? Nincs rajongás: 92 óta
túlszárnyalod portugálsága maszkjait,
azon kaplak, kötetben woodoo-szőrszál,
majd célbaéréskor kifosztom melledet,
pálcikababaként csüngve, szúrósa bök,
afféle csitt, hallgatlak akár sírig is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-26 19:11:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-26 19:11:08