underground
strici lettem ha már te kurva
megértő beleegyezésem oka az alkalmankénti tízes
és hálából megcsókolom nyakamban az aranykeresztet
azért az ismeretlen lúzer fickóért aki neked vette
éljen bőkezűsége
allelujaalleluujaa
holnap a templomban is térdelsz majd és a szádba adnak valamit
kutyaharapást szőrével
utána ebédet főzöl és megesszük majd szieszta és kirándulás
elképzeljük hogy a tettye hegy alatt ördögöcskék laknak
egy sötét labirintusban csak arany foguk világít
nappal emberalakban játszanak a földi gyerekekkel akik ellopják
szüleik jegygyűrűit és odaadják nekik ajándékba
éljen a szent szövetség
allelujaalleluujaa
már unom konfliktuskezelési stratégiád
egy felemelt hangra vagy kézre lehúzod nadrágod cipzárját
ahogy egy megalázkodó majom tartja oda valagát harc nélkül veszít
gyáva közönyös pofával hogy belerúgni se legyen érdemes
éljen a könyörület
allelujaalleluujaa
ma két pasas volt nálad hogy biztosra menj
apád már nem támogat és úgy kéne egy normális élet
férj és pár gyerek pedig nemrég még hozzám akartál jönni titokban
majd elmúlik ez is
már nem lehet egy csokival elcsalni hihető hazugság kell hozzá
például hogy szívesen adják megérdemled és szép vagy mikor eszed
ne csalódj tudd hogy szarból nem lehet várat építeni
éljen a jövő nemzedéke
allelujaalleluujaa
magadat neveld először tisztességre
lopj a boltból de ne feltűnően
a pénznek nincs szaga nem így a bukszának
ezért a tiédet csak végszükségben nyitogatom
éljen a mértéklet
allelujaalleluujaaa a a a a a a a a a a a a a a a a a
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-26 08:55:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-26 08:55:27