Bazári csecsebecsék
Nem ismered te Anikó a parasztokat
Mondta szigorúan a kolléganőm
Miközben töltögette a lombikokat
Nem ismered te a parasztokat
Mondta holmi bazári csecsebecsék kapcsán
Amelyek állítólag csak a parasztoknak kellenek
Nem ismered te a parasztokat
Mondta enyhe megvetéssel a hangjában
És az évi két hét szabadságra gondolt
Amikor hazamentek és dohányt vágott a család
Kell is az a parasztoknak, mondta
Miközben ellenőrizte, jelen áll-e a meniszkusz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-23 01:13:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-23 01:13:45