tempLOM
imádkozó sáskák elkélne egy kis jóindulat
a vallási buzdítás placebo vérzéscsillapító
ám én túlérzékeny vagyok
a befecskendezett idegen eredetű fehérjékkel szemben
ezért nem megyek férjhez se
az igazi szeretetlakoma egymás kölcsönös elfogyasztása
néha szeretnék minden magasabb rendű agytevékenységet kiiktatni
ezt irigylem a bigottakról és a kussbamelegséget
táruljon fel a bazilika táruljon fel a buzi lika
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-29 14:48:32
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-29 14:48:32