kárhozat
megérkezem. várnak: vársz.
megvarrod a lányom cipőjét.
mint héj a csigát a meszelt falak
a mondatom megszakad. várod.
megvarrod a lányom cipőjét
berepedt rajtam a magány. fázom.
a mondatom megszakad. várod.
„Keress, s el nem utasítalak."
berepedt rajtam a magány. fázom.
az üresség nyit rajtam ablakot
„Keress, s el nem utasítalak."
Minden arcban te nem vagy ott.
Az üresség nyit rajtam ablakot.
Megérkezem. Várnak. Vársz.
Minden arcban te nem vagy ott:
mint héj a csigát a meszelt falak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-05 10:03:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-05 15:21:30