pánikszoba
pánikszobát kéne építenem
ez most a menő
milyen is legyen
szét kell néznem az interneten
csak titokban építhetem
a szomszédok gyanút ne fogjanak
vagy bárki
aki veszélyt jelenthet
az akárki lehet
nem bízhatok senkiben
atom vegyi fegyver
tűz és robbanásbiztos
biztos ami biztos
internet telefon
rövidhullámú rádió adó-vevő
víz villany szűrt levegő
vészkijárat
elegendő élelem
ami még fontos
meg elsősegély felszerelés
gyógyszerek fegyverek
tartalék generátor
akkumulátorok
vegyvédelmi ruha gázmaszkkal
ha le kell lépnem
a meneküléshez valami pöpec járgány
természetesen páncélozott összkerékhajtású
és kell tartalék búvóhely
száz kilométeren belül
több irányból megközelíthető
álcázott
lehetőleg vízparti
mint marvinnak a redben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-14 17:19:50
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-14 17:40:09