Visszhangszinkronizálás
Nevetek azokon, kik azt mondták régen, ami nem öl meg, megerősít,
aki alaptalanul használ ilyen közhelyeket, hiteltelenítve azokat, azt el kell lökni.
Addig üvölteném a fülébe a szenvedéstől telített hangomat, amíg meg nem őrül,
olyan pépes lesz az agya, amitől megpuhul a koponyája, amin egy eszelős ül.
Alapos leckét kapna tőlem az is, aki szerint a bolondság tréfadolog.
Szívből kívánom neked, éld át mélyen azt a poklot.
A bizonyosság, az emberi méltóság, amihez te annyira ragaszkodsz,
az teljesen hiányzik az ezt megélőkből, és még te panaszkodsz.
Infantilis felnőttekké váltatok, tovább lehettek gyerekek,
most még hamarabb nőnek fel az állatok, mint a fiatal emberek.
Köszönjétek meg a szülőknek, hogy bizonytalanságban tartanak,
megérdemlik, hogy a gyerekeik tőlük távolra, külföldre tartanak.
Danielle Steele-en szocializálódott, agymosott anyukák,
segget kinyalt, talajt vesztett gyerekükön nem látják meg a rabruhát.
Húszéves pólyások bohócnak öltözve, szabadnak álmodva magukat,
mint a nihilizmus sznobjai, úgy szagolják a szarjukat.
Tapsolnak a tűznek, mint gegnek, ami nem az előadás része,
a jövőnek elrettentő példa lesz, a jelennek már szégyen.
A jót rossznak, a rosszat jónak hiszik, mindig éppen fordítva,
mindig csak az y-generáció másik tagját nézik zombinak.
Az emberiségnek vége, erre már nyugodtan keresztet vethetünk.
Embernek maradni - ezt az eszmét már régen elvesztettük.
Idomítható állatfajjá züllött le a társadalom,
minden, amit ennek elkerüléséért tettünk, az szánalmas volt.
Olyan sokáig ülök a vécédeszkán, hogy elzsibbad a lábam.
Mire kimegy belőle a zsibbadás, találkozom a lánnyal,
de akármit is eszek, ugyanolyan büdös minden.
Rá kell jönnöm, hogy nem létezik Isten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-26 13:12:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-27 06:16:43