kórhatár
az a baj hogy minden már ocsmányságot elkövettem
amit szemem szám kívánt
a kimaradt fekalofágia meg örökre várathat magára
így nincs mit (t)enni
un-a-lom
az egyik pipimet lecsontoztam mielőtt kiolvadt volna
a másiknak annyiszor repesztettem szét a kloákáját
hogy nem tud aranytojást tojni
a kakasom önérzete farkának hosszával fordítottan arányos
un-a-lom
az élet mindig övön alul üt hogy térdre essek előtte
vagy benyalok neki vagy megszopat
már az elején fölöslegesnek érzem magam
oly kegyes hogy baszhatom mégis
un-a-lom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-15 10:27:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-15 10:27:45