csak elesetten, címtelenül
azért iszonyodom, mert félek.
azért félek, mert iszonyodom.
a szenvedést úgy töltöm, iszom
szomjazom, mint ahogy
kocsmáros nagyanyám
az élet valóságát tagadta.
a víz egészségtelen – bor és nők –
szubjektív idealista
Adys diszharmónia,
az édentől kissé keletre -
sok milliárd, őssejtnyi jövő.
túlértékelt hímes tojásmese.
vak tükörablakon maszat.
alkoholista arcán a pozsga,
a véletlen idő – életszerű
keresztrejtvény - türelmesen,
kék-békésen gondolkodik
Rubik kockán, Széchenyin,
mély torkon és tömegsírokon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-13 08:04:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-13 08:06:33