emberkék
ma a napköziben papíremberkéket csináltunk
sok-sok papíremberkét
melyek egymás kezét fogták
olyan volt az egész mint egy füzér
a tanító néni hosszan magyarázott
én egy szavát sem értettem
mert közben arra gondoltam
a sok arctalan emberke
hasonlít azokra az apukákra
akiket anya hozott haza egy időre
mindig azt hittem örökre maradnak
de olyan könnyen engedték el a kezem
ahogy a papíremberkék egymáséit
mikor elszakítottam őket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-09 21:58:33
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-10 01:02:58