melegágy
ki kellene dobnom de én lakok nála
és most itt fekszik mellettem a szemüvege
félrecsúszott ujja a szájában
másik keze a lába közt mint egy szégyellős
óvodásnak aki be fog pisilni reggelre
megszidják de aztán puszit nyomnak
a boglyas fejére még akkor időben kellett volna
zsákba rakni ezt mondja mindig ha kifolyt
söröshordóként ébred és én mosom a gönceit
gyáva öngyilkos lenni
vagy csak attól tart hogy a mennyben nem lesz
alkohol a pokolhoz meg nem elég rossz
mert betartotta a főparancsot
szeress
mielőtt lefeküdtünk csak annyit kérdezett hogy
fájni fog-e vele és maradok-e örökre utána
a kis naiv nem tudja hogy meddig tart
az örökre csak a fájás tűnik majd végtelennek
mégis jobb párosával égni mint egyedül
mindenki előtt
szeress
agyonütném ha tudnám miket mond rólam
a hátam mögött hogy magát védje
milyen szerelem ez
és hogy máris megcsalom egy hetvenévessel
boszorkányfétisem van
időnként kölcsönkérem a felcsatolós dildóját
hogy tíz percen belül a vén szipirtyónál legyek
és megtoljam hátulról hogy el ne dőljön miközben
járókeretére támaszkodik és nagyokat nyög az ágyra
segítem és még jobban bevágom a tizennyolc centit
amit fél órája a másik hárpia valogából rántottam ki
nem baj a banya nyelvével jól letakarította mielőtt
a melleit morzsolgatta körülötte
szeress
ditykének akkor is kellek ha saját izgatásom céljából
randának ribancnak hülyének és semmitérőnek becézem
ez a kapcsolat mindkét részről nincs ló szamár is jó
a felelősség mellékterméke messziről bűz
lik
szeress
elég aranyat kapok tőle de a gyűrű az szent
házasságoknak van fenntartva
jobb híján eljegyeztem a végbélzáró gyűrűi által
az orvos szerint örökre megmarad a frigy jele
illatozik úton útfélen és garantáltan hűségessé teszi
a menyasszonyt aki búcsút mondhat a fehér ruháknak
szüzességén barna folt esett
legalább gyerek híján lesz kit pelenkázni
csak inni tud önállóan
az éjszaka közepén jóízűen pukkantgat
összekeveri a kígyóuborkát a vibrátorral
sopánkodik hogy nem jól vág a kés elromlott a vibi
engem jobban zavar hogy hamar szól az ébresztő
ami a hajnali problémákat hivatott megelőzni
ágytál a kezem
szeress
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-07 21:57:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-07 21:57:05