gödör
oly unalmas minden reggel,
teát kérsz vagy kávét tejjel?
ordítanék, hagyj már békén,
ölelnélek, el ne menj még!
menj el, soha ne lássalak,
befészkelted hozzám magad:
kivájni a lelkem sebét,
mint egy plasztikai sebész;
menj el; engem ki elhagyott,
lelkem mélyén régen halott,
öled, csókod hiánypótlék,
törleszteni kinek tudnék?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-26 03:41:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-26 03:41:02