Úr
töltik a zsákot, mentik a népet,
zúg a folyó és reccsen a gát,
ne féljetek, emberek, helyt áll a kormány,
védi fején a szent koronát;
ezt is megússzuk, ha hisztek az Úrban,
lesz az idén is bő aratás.
nyargal a víz, fák, házak az árban,
elsodor mindent, mi útjában áll!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-21 23:43:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-21 23:43:35