Tégy kivételt
Egyetlen perc nem múlik el,
hogy ne gondoljak valamit,
mert valahova menni kell,
vagy most pihenek egy kicsit,
szétnézek, lát-e valaki,
kifürkészi, mit akarok,
talán velem mondatja ki,
hogy milyen együgyű vagyok.
A falról lepereg a mész,
akár rólam a nyugalom,
én már nem vagyok harcra kész,
hiszen el is késtem nagyon.
Hogy hozhatnám be istenem,
kedvedre hogyan lehetek,
tégy kivételt, és légy velem,
én mindenütt kerestelek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-08 11:19:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-08 11:34:23