bevert szegek
bedagadt szemmel jött Edit
ki korán kel mindig és sápatag
és szeretne nappal ha lenne kit
de dörzsölttel jár aki rátapadt
a vézna testére pénzére házra
Editnek nem baj hogy félsiker
nem lehet mindenki vérparázna
ma is csak a melóból késik el
palija morog még felingerelve
ő csak szerette volna mellbe
nem néz fel senkire Júlia
neki az orra szakadt szét
ő esténként kocsmákban újít a
férfiak között míg akad szép
ajkára való könnyű préda
de ezegyszer jócskán rábaszott
ordibált velük hogy húzd a bréd a
spanodba ti felajzott vén faszok
a környék az összes utca lezárva
ők csak szerették volna szájba
Endrének két barátja van csak itt
ők külön szobákban fekszenek
virágot hozott és fehércsokit
a lánynak akit a gengszterek
megcsonkítottak pár gramm miatt
mit a betépett fiúja tőlük lopott el
ti bolondok vagytok mind férfiak
most hol az a kibaszott harry potter
hogy fogunk puszit büfögni hagymást
mi csak szerettük volna egymást
hozzánk nem érkeznek már hercegek
csak a végtagokba vert szegek
jutnak kis fényhez néhanap nem mi
mi csak szerettük volna hinni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-06 00:50:13
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-06 00:50:13