Know- how
Máshogy nézel a macskára, a legörbülő hátra, az iszonyra, mi kezdettől -
az anyaméhből származik. Le-föl csúszik a gerincen, hátha orgazmus lesz,
ő talán a halál. Lesikálod Hold arcáról a vigyort, megfizetnek érte, hogy
körbeírd kalligrafikus betűkkel, ahogy felkel és fényeket tűzdel az égre,
sztárszakács a NAP. Eszed-iszom, nincs rendben semmi se, nem fizettél adót,
igaz - a könyvelő szcientológus és a kishúgod is, így szorít a markába
a végzet. Szegény Hamlet, az se tudta, mi lesz. Én álmodom a halottaimmal,
akik feltámadtak, a papnak csúf kertje van, szerintem ez nem helyénvaló.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-16 11:44:38
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-16 12:27:49