Hajnali rész...
Most bevallom, mielőtt
még félreérted:
múlt éjjel – a sötétben –
meguntalak téged.
És azt, hogy a biz-alom:
teleszart forgács a segg
alatt. Hogy kiöntöm, de
bűze megmarad.
Hogy
bennünk a bánat is más-
kép(p)
– te folyatod (csapból a
vizet csőtörés után),
bennem parázslik, elég
(holmi szelektív szemét) –
hisz míg te sírsz az ágyon
a teraszon dohányzom.
Másnap szatyornyi szennyes-
sel várlak. Csak valahogy
súlyosabbnak érzem a
kelleténél, mintha a
kimaradt jelenetek
(pedig szeretjük egymást)
beégett filmtekercse
húzná a kezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-26 13:34:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-26 13:34:45