hír-név
"Egy gondolat bánt engemet"
nem vagyok Sándor, csak szerelmes,
ha hívnának Lajosnak, Dezsőnek,
az előnevek szabadon behelyettesíthetőek,
döngenének köröttem a darazsak,
kapnék élve vagy posztumusz díjakat,
hívnának interjúkra, találkozókra,
tátott szájjal figyelnék, ahogy versem szavalom,
"hú, hatalmas költő, őt követni akarom!"-
hallanám a széksorokból, pedig csak én tudom,
hírességem titka, hogy egykor "valaki" karjába kapott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-22 00:57:58
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-22 00:59:29