felejtős
Hogy elfelejtett, nincsen abban furcsa.
S hogy én nem őt, abban semmi sem.
Rossz az emlékezete, mindig mondta,
Még a B-vitamin sem javított ezen.
Meggyőződésből ivott, talán ezért;
Szesszel a tudást, verssel a nőt.
Tanácstalanságból szeretett belém:
Nem olvasott ilyen fajtáról azelőtt.
Előbb csak a kocsmában felejtett.
Aztán elveszett egy közös emlék.
Miért szeretett, nem ugrott már be könnyen.
Az sem, hogy szeretve voltam. Lettem
fajtanév.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-16 16:53:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-16 18:17:33