Elég Tétel
Láss belém Uram!
Magamtól képtelen vagyok,
csak licitálok
fekete-színes álmok fölött.
Nem látom az utat,
benőtte a kényszer-
zubbony: rám erőltették a bel-
ügyeimbe avatkozó ném-
berek-nádak-erek, Illa:
- hová tartozom?
Nincs összefüggés
palota és kunyhó között.
A vakság a mosolyt ellopta.
Cyber térben lehetne szeretőm,
akit akkor ráncigálnék elő,
amikor kedvem tető-
fogára hág-
na, ne!
Várom a szépet, az igazat, a jót.
Vajon eleget teszek-e?
Vagy csak köz-
pontozok?
Te balra, te jobbra!
/Az idő csontsovány,
és fogy./
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-10 11:21:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-10 11:21:02