A bántó szavak, mondatok
úgy sokasodnak, mint
az általunk választott sütemények
a papírtányéron.
Némelyeket egymásra kell
emelni, hogy megférjenek, míg
megint mások pellengérre
állítva várják sorsukat.
De a végeredmény mindig
csak ugyanaz, amelytől
sohasem szabadulhatunk
jó szájízzel, könnyedebben.