én és te nem
én és te nem jó és te nem
becsukódik már azt hiszem
de a tied nyitva az ám
amíg alszom vigyázz reám
gondoltam ez így lesz elég
ha kimondom megáld az ég
nem értettem mit is jelent
se a malaszttal tele lett
szűzanya ki értünk is van
ő is imádkozik gyakran
egész titkos misztérium
jóakarat privilégium
minden-minden csak értünk szól
mi meg bűnözünk magunktól
mert nekünk semmi sem elég
azután meg imádkozunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-25 08:41:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-25 08:41:35