Csönddel lázadok
Ha kérdeznek, válaszolok.
Elémrakják, megeszem.
Parancsolják, megcsinálom.
Mögémbújnak, fedezem.
Hazudoznak, védem őket.
Megvádolnak, vállalom.
Megmotoznak, felmutatom.
Meglopnának, átadom.
Ne lopd el, mert önként adom.
Csak ne várj alázatot.
Tanították, nem tanultam.
Én a csönddel lázadok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-10 13:02:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-10 13:02:08