részletekbe nem bocsájtkozom -
azért szabadul meg teremtményétől az Isten,
mert újat nem tud mondani neki,
vagy hiába mondana, már nem érti, mivégre;
csodálat sem marad, csak értetlenkedés:
mi volt ez, mikor kezdték, s vége épp mikor;
talán, ha kérdezni még tud, megér egy holnapot.