fehérre írsz
in medias res
nincsenek
felhőlányok
holdakat égre
sárgító kódok
fagylaltot
rajzolsz
semmit nyalsz
szürke ló
soha nem ültél
rajta
nincs északi fény
mit sem láttál
ábrándos béke
s a felette
repkedő galamb
szárnyak
madár nélkül
öngyilkos
vasárnap
büdös vízben
harangvirág