Zaklató
Ellököm és megrugdosom,
rátaposok.
Visszatér.
Leírom és átgondolom,
szánni tudom.
Visszatér.
Könyörgök, csak menjen, fusson!
Kitaszítom.
Visszatér.
Kérlelem, és magyarázom:
menni kell már.
Visszatér.
Megalázom, kinevetem,
kiadom őt.
Visszatér.
Elbújok és nem lélegzem.
Nem találhat.
Visszatér.
Nem szólok, csak bábként nézek.
Megun végleg.
Visszatér.
Felégetek mindent, ennyi,
nincsen hova.
Visszatér.
Átlép rajtam, s nem érti, hogy
mit keresek
küszöbén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-20 22:45:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-20 22:45:32