feléd futok
nem tudom terád mióta vártam
falatnyi bőr vagy Isten-kabátban
éber szemed cirógatott
a mindenség elhallgatott
zuhanok beléd magamba
Mi zuhanunk készakarva
nincs föld se tenger csak végtelen
Te hatalmas vagy és védtelen
azt hiszem egyszer megvakultam
látom a vihart partokba hulltan
kint kerítések bástyák
bennem megállt idő ha látnád
hallgatok egyre csak hallgatok
tudom a csöndemet hallgatod
egy csók sarjad bennem beszél susog
nincs irány se ösvény én Feléd futok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-17 06:45:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-17 06:45:57