Hét haiku
1.
Megzendül a csönd
a barázdák ölében
vonatok jönnek
2.
Hideg és forró
a mesterséges neon
hull a faldarab
3.
Zöld-fény kijárat
fagy, nyitott tenyérrel üt
hazaérkeztem
4.
Kesernyés füstöt
cibál a szél az úton
külvárosi éj
5.
Holdbéli lámpák
a kihalt park felett száz
fénylő csészealj
6.
Elszabadultak
a levelek a fától
padon alszanak
7.
Macskaszem tágul
megőriz minden izzást
üvegbe zárva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-01 17:06:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-01 17:08:51